Mindstage - Actorie

prin actorie descopar povesti, prin povesti ma descopar pe mine

In cate feluri poti spune o poveste daca ai la indemana o camera video si o mana de actori talentati? Asta e una din intrebarile la care ne-am propus sa raspundem prin cursurile noastre de actorie. De ce sa ne limitam la teatru clasic cand putem inventa impreuna scurt-metraje, live-video-uri, vine-uri, gif-uri, poate chiar episoade de seriale web?

La Mindstage e loc pentru orice isi imagineaza echipa noastra de povestitori. Asta, desigur, pe langa piesele de teatru pe care le punem musai in scena la finalul fiecarui modul ūüôā

Modulele

Modulul I

Introducere in actorie

Acest modul este esential pentru tot ceea ce urmeaza. Prin jocuri teatrale si exercitii din teatrul de improvizatie, ne dezvoltam abilitatile de baza ale actorului: prezenta, atentia, spontaneitatea, lucrul in echipa, in acelasi timp in care invatam sa spunem povesti in FILM, ANIMATIE STOP-MOTION si TEATRU, in fiecare din cele 3 SECTIUNI ale cursului.

SECTIUNEA 1 –¬†3 Lectii:¬†Facem impreuna un FILM

SECTIUNEA 2 –¬†3 Lectii:¬†Lucram impreuna la ANIMATII STOP-MOTION – precum cele de la lectia de Craciun, dar mai avansate

SECTIUNEA 3 –¬†4 Lectii:¬†Construim si prezentam un SPECTACOL DE TEATRU (spectacol lectura)¬†pt. parinti si prieteni.

Prezentarea detaliata a modulului o gasiti AICI.

Detalii:

Numar de intalniri: 10 (aprox. 2 luni si jumatate)
Cand: In fiecare duminica, intre orele 10-12

Modulul II

De la poveste la spectacol

In acest modul ducem mai departe tot ce am descoperit in modulul introductiv*. Pornind in continuare de la jocuri si exercitii de improvizatie, exploram povestea in amanunt, descifram motivatiile personajelor si luam alegeri cu privire la cum reprezentam scenic oamenii si intamplarile pe care le interpretam. La finalul Modulului II, prezentam un spectacol de teatru in toata regula, pentru parinti, prieteni si invitati.

Detalii modul

Numar de intalniri: 14 (3 luni)
Durata fiecarei intalniri: 2h
Frecventa intalnirilor: saptamanala

*Pentru inscrierea in Modulul II este necesara parcurgerea Modulului I, cel putin o data. Modulul II poate fi repetat de oricate ori, intrucat spectacolul se va schimba in fiecare stagiune.

Profesorii

echipa noastra
Mihnea Nicolau

Mihnea Nicolau

Actor, Pedagog Asistent
Raluca Ghervan

Raluca Ghervan

Actrita, Pedagog Certificat
Smaranda Nicolau

Smaranda Nicolau

Actrita, Dramaturg, Pedagog Certificat

INSCRIERI ONLINE

MODULUL DE INTRO IN ACTORIE (9-14 ani)

Incepand cu noiembrie 2017 planuim o mutare importanta ūüôā Revenim cu detalii foarte curand.

Daca va intereseaza cursurile noastre, ne-ar face placere sa va anuntam de indata ce deschidem inscrierile pentru o grupa noua.

Completati formularul alaturat si veti fi primii care afla ce punem la cale ūüôā

Pe curand,

Echipa MINDSTAGE