Demo pentru parinti

actorie la mintea copiilor - pentru adulti

Ni se pare foarte important ca parintii sa inteleaga procesul educational al copilului. Asa ca am pus la cale acest curs special pt. dvs. Nu va faceti griji – ca si demo-ul pentru copii, cursul pentru parinti e gratuit si consta exclusiv in jocuri de teatru si improvizatie. Deci nu trebuie sa stiti nicio poezie pe dinafara 🙂

Unele dintre jocurile pe care vi le-am pregatit functioneaza la orice varsta asa ca veti vedea precis ce fac micii dvs. actori la cursuri. Dar mai avem si alte activitati in plan, mai grele si mai faine pentru adulti. Asta pentru ca scopul nu e neaparat sa faceti ce fac copii, ci mai degraba sa va distrati cum se distreaza si ei, cu o provocare pe masura dvs.

Inscrieri

curs gratuit organizat la cerere

Completand formularul alaturat, va inregistrati dorinta de a participa la demo-ul nosru gratuit.

Din motive obiective, cursul se va tine numai daca exista un minim de 15 participanti dornici sa participe. In aceasta situatie, data si ora cursului vor fi stabilite de comun acord cu toti cei care si-au exprimat interesul.

Daca nu sunteti inca pe deplin convinsi si ati vrea sa ne mai puneti niste intrebari, le asteptam cu mare drag. Scrieti-ne oricand pe hello@mindstage.ro.

Asociatia Curtea Veche
Avenor College
Enisala Safari Village