Misiune

Sa crestem fluenta in storytelling a copiilor si adolescentilor care participa la cursurile noastre

MINDSTAGE este un concept educational unic in Romania. Ne folosim de actorie ca sa-i inspiram pe tinerii nostri ucenici sa citeasca, sa inventeze povesti si sa le spuna mai departe in felul lor. Actorie pentru storytelling.

Pentru asta ne provocam elevii sa experimenteze cu tot felul de formate pentru a-si spune povestea – de la cele mai scurte gif-uri si vine-uri si pana la piese intregi de teatru. La tot pasul, noi ii ajutam sa creeze impreuna povestea pe care vor sa o spuna. Ce ne prounem este ca facand toate astea, sa dezvoltam si unele dintre skill-urile de care credem ca are nevoie orice viitor adult: empatie, colaborare, gandire critica si, fireste, creativitate.

Povestea

despre noi

Mindstage a inceput in 2013, cand Smaranda, Mihnea, Raluca si Zory, au predat impreuna primul atelier de drama in limba engleza la English Summer Academy, la Enisala. De atunci, membri nostri au continuat sa dezvolte o sumedenie de proiecte educationale interesante, separat sau impreuna. Raluca preda actorie la facultatea de teatru din Bucuresti si regizeaza spectacole lectura alternative, in vreme ce Smaranda colaboreaza cu Asociatia Curtea Veche, unde pune la cale metodologii alternative pentru cluburi de lectura si organizeaza sau preda la NARATIV – Festivalul de lectura pentru copii. Verile, ne intalnim cu totii la Enisala.

Din noiembrie 2016, ne gasiti pe toti laolalta si in Bucuresti, unde dam drumul primului modul integral de teatru MINDSTAGE, inspirat de toti copiii cu care am lucrat in ultimii 3 ani!

O echipa cu experienta

Din 2013 si pana in prezent, echipa noastra de pedagogi a predat, independent sau in colaborare cu partenerii nostri, peste:
0
Elevi
0
Ateliere
0
Tabere
0
Evenimente

Cine suntem

Echipa
Zory David

Zory David

Chief Organizer
Smaranda Nicolau

Smaranda Nicolau

Actrita, Dramaturg, Pedagog Certificat
Raluca Ghervan

Raluca Ghervan

Actrita, Pedagog Certificat
Mihnea Nicolau

Mihnea Nicolau

Actor, Pedagog Asistent

Inscrieri

Descoperiti mai multe despre cursurile noastre si rezervati-va un locul dvs. acum.