Lectii private

REZERVA UN LOC

Daca ai peste 18 ani si vrei sa dai admitere la o facultate de actorie, la Mindstage poti beneficia de lectii private de pregatire pentru examen. Inainte de toate, pentru ca stim ca alegerea unei facultati este o decizie extrem de importanta, inainte de toate, de la noi vei avea parte de feedback cinstit.

Programeaza-te oricand la o sesiune gratuita de evaluare din partea profesorilor nostri si-ti vom spune pe bune care e parerea noastra, la ce consideram ca ai nevoie sa mai lucrezi, si daca simtim ca te putem ajuta chiar noi. Daca simtim ca-ti putem fi de folos si daca si tu alegi sa mergi mai departe cu noi, atunci va fi placerea noastra sa te ajutam sa-ti rafinezi aptitutinile inainte de examen.

Ca sa-ti putem spune parerea noastra, avem nevoie sa ne prezinti cel putin doua texte, poezie si / sau monolog in proza. E de preferat sa stii pe dinafara textele pe care le-ai ales si, pe cat posibil, sa fi ales doua texte diferite – ideal unul comic si unul dramatic. Dar cel mai important este sa alegi texte care inseamna ceva pentru voi, indiferent de autor, perioada sau gen.

Ca nota, desi incurajam din tot sufletul actorii care-si scriu singuri textele, nu v-am recomanda sa va prezentati la examene de admitere la actorie cu texte semnate de voi insiva. Riscati sa deturnati comisia de la ceea ce trebuie sa evalueze – aptitudinile voastre actoricesti. Pe de alta parte, daca simtiti ca asta e alegerea corecta, ca actor, e vital sa ai incredere in propriile instincte, asa ca decizia e a ta.

Daca mai ai intrebari, ne poti contacta oricand. Iti vom raspunde in maxim 48 de ore. Succes!

Asociatia Curtea Veche
Avenor College
Enisala Safari Village