Think Before You Act

cursuri de arte pentru ganditori tineri

Credem ca rolul artei in educatie este acela de a crea tineri ganditori independenti. De aceea, pe langa teatru, ne propunem ca, pe viitor, sa exploram si alte “arte” si felul in care ele pot sa ne ajute sa gandim si sa ne exprimam liber, in orice mediu.

Fie ca e vorba de cursuri de filosofie create special pentru adolescenti cu vieti interioare bogate, fie ca e vorba de cursuri practice despre cum sa scrii sau sa regizezi un documentar sau un film de fictiune, fie ca e vorba de cursuri despre cum sa-ti pui pe picioare propriul ONG, cursurile noastre Think Before you Act pornesc de la aceeasi premisa de baza:

Arta este felul de a gandi cel mai apropiat de mintile tinere.

Tine-ma la curent

vreau sa aflu primul cand apare un curs nou

Completand formularul alaturat, va inregistrati preferinta de a fi tinuti la curent cu vestile noastre privind cursurile Think Before You Act.

Acum ca v-am starnit interesul, ne permitem sa va intrebam si ce curs v-ati dori sa puteti urma la Mindstage – asta pentru ca suntem mereu in cautare de lucruri noi de invatat si oameni noi care stiu sa ni le explice pe sleau.

Intre timp, daca mai aveti alte intrebari legate de Think Before You Act sau de alte activitati Mindstage, le asteptam cu drag pe hello@mindstage.ro.